ABOUT.

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door make-up, hairstyling en fashion. Na mijn universitaire studies besloot ik mijn droom na te jagen en behaalde ik het diploma van ‘professional make-up artist’ aan het gerenommeerde Amerikaanse Make-Up Designory. Vandaag combineer ik mijn job in de modewereld met mijn activiteiten als make-up artist; mijn ideale combinatie.

Net als kledij kan make-up, wanneer goed aangebracht, een persoon doen stralen. Het is mijn passie om door  middel van make-up iemand extra zelfvertrouwen en uitstraling te geven.

Het belangrijkste hierbij is dat de make-up past bij jouw persoonlijkheid en dat je je comfortabel voelt bij het eindresultaat. Zelf werk ik het liefst naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, waarbij ik de mooie kanten van het gelaat accentueer en andere aspecten subtiel camoufleer. Of het nu gaat om lichte, frisse dag make-up, om zwoele smokey eyes of om bruidsmake-up, ik vermijd dikke lagen make-up en zet natuurlijke schoonheid in de verf… less is more

Mede om dikke lagen make-up te kunnen vermijden, werk ik enkel met professionele merken (MUD, Mac, Jane Iredale, Nars ...). Deze kwaliteitsproducten zijn bovendien een gezonde keuze voor de huid & zorgen ervoor dat de make-up feilloos blijft zitten.

 

Contacteer me gerust vrijblijvend voor meer informatie of boekingen. Ik help je graag verder!